Climalogic; specialist in airconditioning-, overdruk- en ventilatiesystemen

Logo Climalogic

TELEFOON

+31 (0)85 486 1350

BEREIKBAARHEID STORINGEN

24/7 op +31 (0)85 486 1350

utiliteit

Home  Airco thuis

Climalogic levert airconditioningsystemen voor uw woning. Vanuit de kennis en expertise van Climalogic vinden wij samen met u voor iedere situatie de juiste oplossing, of u nu kiest voor een wand-, vloer-, plafondmodel of een volledig geïntegreerd systeem. Naast koeling zijn de airconditioning systemen ook geschikt voor verwarming. Deze typen zijn geschikt voor zowel één binnendeel op één buitendeel (single-split) als meerdere binnendelen op één buitendeel.

 

Het airconditioningsysteem zorgt voor een comfortabele luchtstroom in alle richtingen zonder 'dode hoeken' en tochtverschijnselen. Lage luchtsnelheden en een goede luchtverdeling zorgen voor een aangenaam comfort in uw woning. Met een minimaal verbruik realiseert u een maximaal comfort. De ventilatiesnelheden zijn te reguleren en met de ontvochtigingsfunctie kunt u de vochtigheid in ruimten verminderen zonder temperatuurschommelingen.

 

Daikin airconditioningsystemen zijn wereldwijd toonaangevend. Ze doen hun werk vrijwel geruisloos en zijn energiezuinig. De binnendelen zijn compact, duurzaam en fraai van materiaal. Uiteraard leveren en monteren wij ook systemen van andere fabrikanten. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en service aan uw airconditioningsysteem.

social media

Contactgegevens

U kunt ons via onderstaande gegevens bereiken:

Kerkeplaat 8a, 3313 LC Dordrecht

+31 (0)85 486 1350

Climalogic website created by Bureau Rockers.

© 2017 Climalogic BV All rights reserved.

Logo Climalogic
Home  Airco thuis

Kerkeplaat 8a, 3313 LC Dordrecht

+31 (0)85 486 1350

Logo Climalogic
Home  Airco thuis





Home  Airco thuis
Home  Airco thuis
Home  Airco thuis